Saturday, September 17, 2011

Ella Fitzgerald - Misty


Look at me, I’m as helpless as a kitten up a tree
And I feel like I’m clinging to a cloud,
I can’t understand
I get misty, just holding your hand.

Walk my way,
And a thousand violins begin to play,
Or it might be the sound of your hello,
That music I hear,
I get misty, the moment you’re near.

Can’t you see that you’re leading me on? 
And it’s just what I want you to do,
Don’t you notice how hopelessly I’m lost
That’s why I’m following you.

On my own,
When I wander through this wonderland alone,
Never knowing my right foot from my left
My hat from my glove
I’m too misty, and too much in love.
Too misty,
And too much
In love....

-----------------------------------------------------------------------------

This song is one of my fave songs in Ella Fitzgerald's albums. Pertama kali kenal lagu dari Mom of Jazz yang satu ini, waktu aku lagi iseng-iseng denger radio dari hape. Waktu itu aku masih di Bandung, dan lagi ngga ada kerjaan. Lagu pertama yang aku denger itu yang "Someone to Watch Over Me". Seketika itu juga aku langsung jatuh cinta sama suaranya. What a beautiful voice! Really touch my heart and my mind (lebay!). Hahahaha..

Lagu-lagu gini emang jarang didenger sama temen-temen yang lain. Ada yang bilang playlist ku kebanyakan lagu jaman nenek atau kakek mereka masih muda. But, Slow Jazz itu bener-bener musik yang romantis banget, yang bisa mengubah moodku yang jelek menjadi baik. Bahkan membuat emosiku mereda. Coba denger deh... :)

Iseng-iseng cari tau tentang Ella Fitzgerald, aku nemu website resminya disini. Kalian bisa liat how amazing She is. Banyak yang mencintai dan menyayangi dia. Banyak banget karyanya yang dikenal dan disukai pendengar musik di dunia.

Berikut ini, beberapa quotesnya yang membuat aku makin jatuh cinta.
"I know I'm no glamour girl, and it's not easy for me to get up in front of a crowd of people. It used to bother me a lot, but now I've got it figured out that God gave me this talent to use, so I just stand there and sing."
-----
 "I guess what everyone wants more than anything else is to be loved. And to know that you loved me for my singing is too much for me. Forgive me if I don't have all the words. Maybe I can sing it and you'll understand."
-----
"It isn't where you came from, its where you're going that counts." 
-----
"The only thing better than singing is more singing."
-----
Yang membuat aku kagum, dia bener-bener bersyukur dengan apa yang dia punya. Dia menyadari bahwa kekurangannya. Tapi dia bener-bener menggunakan talenta yang Tuhan titipkan dengan baik. Dia bener-bener ngebuat aku bersyukur dengan apa yang aku punya. Semoga aja aku bisa menggunakan semua talent yang ku punya denga baik. Bahkan bisa menyenangkan atau membantu orang lain. Amin. :)

By the way, lagu ini lagi "aku banget"! Hehehe... Enjoy the song, Guys!

No comments:

Post a Comment